dezinfekcija sterilizacija prostorov površin z UVC robotom

Prednosti robota SteriPro

 

Največja prednost SteriPro dezinfekcijske tehnologije je zagotavljanje bolj zdravega okolja za bolnike, zdravstvene delavce in vse, ki so dnevno izpostavljeni tveganju za okužbe z mikroorganizmi.

Z uporabo SteriPro tehnologije aktivno pripomoremo k zmanjševanju stroškov zdravljenja, ki se nanašajo na okužbe povezane z zdravstvom (HAI) in posledično zmanjšamo potrebo po predpisovanju antibiotikov, ki (zaradi preštevilne uporabe) izgubljajo na svoji učinkovitosti.

 


Robot SteriPro je namenjen hitri in učinkoviti dezinfekciji površin Z njim dezinficiramo vse vrste trdih površinzrak in zasenčena območja. Primeren je za dezinfekcijo operacijskih dvoranbolnišničnih sobsob za intenzivno negosanitarijbolnišničnih hodnikovizolacijskih sobčakalnic in ostalih prostorovreševalnih vozilindustrijskih kuhinjvečjih pripravljalnic hranezdraviliščvrtcevšoldomov za ostarelebazenov itd.. Uporaba robota SteriPro je priporočena povsod, kjer obstaja nevarnost zadrževanja nevarnih mikroorganizmov, saj standardni postopki čiščenja (mehanično kemično čiščenje) ne morejo zagotoviti 100 % dezinfekcije.

 

 

PAMETNA DEZINFEKCIJA
Robot SteriPro s pomočjo vgrajenega skenerja izmeri velikost prostora in glede na podane podatke izračuna optimalen čas, potreben za učinkovito dezinfekcijo.

 

 

IZJEMNO UČINKOVITA DEZINFEKCIJA
Privarčujte čas in denar.
Izjemno kratek čas dezinfekcije – za učinkovito dezinfekcijo je dovolj že 10-20 minutni cikel za velikost sobe 15-20 m2.
Vedno optimalna dolžina dezinfekcijskega cikla, ki se prilagaja glede na velikost prostora.
Zmanjša čas med operacijami (zaradi skrajšanega postopka dezinfekcije v primerjavi s časom, potrebnim za mehansko čiščenje).
Okolju prijazna dezinfekcija – brez uporabe kemičnih sredstev in posledično manjši vpliv le-teh na človeka in okolje. UV-C dezinfekcija je že sama po sebi izjemno učinkovita, vendar se praviloma uporablja kot nadgradnja ustaljenim protokolom čiščenja. Rezultati raziskav kažejo, da je po mehanskem čiščenju s kemičnimi sredstvi le 50 % površin primerno očiščenih*, zato je uporaba dodatne UV-C dezinfekcije popolnoma upravičena in priporočena.

* Carling PC, Parry MF, von Beheren SM; Healthcare Environmental Hygiene Study Group. Identifying opportunities to enhance environmental cleaning in 23 acute care hospitals. Infect Control Hosp Epidemiol 2008;29:1–7.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18171180

 

 

VARNA DEZINFEKCIJA
Robot je namenjen uporabi v zaprtih prostorih. Ker je varnost na prvem mestu, je SteriPro opremljen s številnimi varnostnimi mehanizmi, kot so detektorji gibanja, gumb za izklop v sili, ter barvne led diode za označevanje stanja robota. Vse to uporabniku zagotavlja varno uporabo.
V primeru, da med procesom dezinfekcije senzorji gibanja zaznajo kakršno koli gibanje v prostoru, SteriPro avtomatsko in nemudoma prekine dezinfekcijski cikel (in tako prepreči morebitne poškodbe).
Vloga varnostnih mehanizmov, avtomatizacije in upravljanja preko pametne tablice je tudi v tem, da eliminira človeške napake.
SteriPro tehnologija omogoča sledljivost procesov, kar pomeni, da v vsakem trenutku lahko preverite, kateri prostori so bili dezinficirani, kdaj, kako dolg je bil cikel in kdo je aparat upravljal.
Med uporabo robota SteriPro deaktivacija prezračevalnega sistema ni potrebna.

 

 

MOBILNA DEZINFEKCIJA
Robot SteriPro je mobilen, kar omogoča enostaven transport iz prostora v prostor (uporabimo ga lahko kjerkoli in kadarkoli).
SteriPro je zasnovan tako, da ga lahko uporabimo tudi za dezinfekcijo reševalnega vozila standardnih dimenzij.

 

 

NADGRADNJA in SERVIS
Doživljenjska brezplačna nadgradnja programske opreme.
Pooblaščeni servis v Sloveniji zagotovljen.
Ob zakupu letnega servisnega programa si zagotovite doživljenjsko garancijo.

 

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih